Delar du fortfarande?

När jag träffar bekanta som jag inte sett på ett tag brukar de ställa minst en av dessa tre frågor: 1) Delar du fortfarande? 2) Jaså, är du i Sverige nu? 3) Hur går det med toalettuthyrningen? 

Här är svaren: 

3) Inte alls. Ingen har velat hyra min toalett och dessutom verkar tyvärr appen Airpnp ha slutat att fungera helt. Helt ärligt trodde jag inte så mycket på idén att kissnödiga förbipasserande skulle vilja hyra min toalett för tio kronor. Även om det var det jag fick överlägset mest uppmärksamhet för under mina 366 Days of Sharing. 

2) Första halvan av 2017 bodde jag i Argentina, vilket var en spännande upplevelse på många sätt. Lite bilder därifrån finns här. Men sedan ett år bor jag i Uppsala med min sambo, som jag träffade via Couchsurfing och tack vare mitt projekt. 

1) Ja! Vi har fortfarande en massa Airbnb-gäster som kommer och bor hos oss. Den som vill kan låna min glassmaskin eller våffeljärnet. Och av och till gör jag olika småjobb i gig-ekonomin. På sista tiden har jag också jobbat med ett större skrivprojekt om mina erfarenheter från delningsekonomin...