**På gång**

Veckans app: Karma

Allt man behöver för en smarrig macka - gott bröd och lite pålägg…

Allt man behöver för en smarrig macka - gott bröd och lite pålägg…

Jag använder den här appen mest för att köpa bullar bröd till halva priset. I Karma kan restauranger, affärer och bagerier lägga upp färdig mat eller livsmedel till försäljning. Ibland är det gårdagens mat, ibland dagens, särskilt sent på eftermiddagen när de inser att vissa saker inte kommer att gå åt under dagen. Perfekt sätt att få en prisvärd matlåda med hem till kvällen! Och ett utmärkt exempel på hur en teknisk lösning kan hjälpa oss att använda en underutnyttjad resurs bättre.

Karma är en svensk app och finns i 150+ städer runt landet, samt även i London.

Jag har använt Karma sedan i januari och mest köpt gårdagens bröd. Till exempel fina surdegslimpor till halva priset som jag sedan skivar upp och lägger i frysen. Enligt statistiken i appen har jag sparat 348 kronor på det här sättet och räddat 3,2 kilo mat från att slängas. Det är värt att fira med en kanelbulle!

Maria ErikssonComment